top of page

Dans

Schermafbeelding 2020-05-04 om 16.13.23.

Charlotte Janssen

janssencharlotte2105@gmail.com 

38afafe2-4a5a-45bc-956f-b2ce410b9249.JPG

Dans is er in verschillende soorten en stijlen. We werken in onze club vooral met de trendy dansstijlen zoals freestyle, streetdance en hiphop. Ook jazzy en moderne invloeden komen aan bod. Er kan al vanaf de 2de kleuterklas gestart worden met de danslessen. Bij de jongste groepen worden vooral basispassen aangeleerd en leren de dansers kennis maken met muziek en ritme op een speelse manier.

 

De wedstrijdgroepen dans wagen zich ook in het openbaar door aan wedstrijden en occasionele optreden deel te nemen. Het volwassenen team neemt deel aan de wedstrijden uit het A parcours Dans & Demo van Gymfed en zitten in de categorie jongeren trends. Sinds 2015 heeft dit team een groepsnaam, zij heten 'Flowmotion'.

Het youth team doet mee in de categorie I Trends. Deze groepen werken elk jaar aan een nieuwe wedstrijddans en dansen voornamelijk streetdance. 

 

Om in de wedstrijdgroep dans te komen moet je geselecteerd worden. De selectie neemt plaats rond eind april - begin mei. De lesgevers dans nemen dan een kijkje in de recreatieve groepen en selecteren de leden die voldoende conditie, kracht en lef beheersen. Hierna volgt een proefperiode waarna een definitieve beslissing genomen zal worden. Een lid kan vanaf 8 jaar geselecteerd worden voor de wedstrijdgroep dans.

Bent u ook benieuwd naar ons lesgeversteam? Neem dan zeker een kijkje naar onze lesgeverspagina en maak kennis met de lesgever(s) & helper(s) van u kind. 

Collage dans.jpg
bottom of page