K.T Verbroedering Arendonk

Heet u welkom !

Update: 6 juni 2021

Het is zover: vanaf 9 juni versoepelen de maatregelen waardoor al onze indoor lessen weer, zoals in september gestart, door mogen gaan!

- Iedereen ongeacht de leeftijd

- Indoor: Max 50/sportgroep

- Contact toegelaten indoen nodig voor de sportbeoefening

- Trainer draagt steeds mondmasker

- Kleedkamer gesloten

- Zo veel mogelijk ventileren

Met andere woorden:

Al onze turn- en danslessen kunnen doorgaan zoals in september gestart. Iedereen kan weer mee doen in zijn originele groepje op de juiste locatie waarvoor hij/zij ingeschreven is, alle extra groepen vervallen. Ook mag je weer deelnemen aan verschillende hobby's en hoeft er geen keuze gemaakt te worden.

We proberen de verschillende groepen nog wel gescheiden te houden door gebruik te maken van de verschillende in- en uitgangen van de zaal of door te verzamelen op de speelplaats. Maar dat kennen jullie ondertussen wel!

Al onze lessen zullen dit seizoen nog doorgaan tot en met 27 juni 2021. We hopen jullie allen nog te zien!

Met sportieve groet,

Bestuur KTVA

Update: 9 mei 2021

Vanaf morgen 10/05 zouden ze in de Kerkstraat starten met de afbraak van de tribune (voetbal). Dit wil zeggen dat we deze week niet via die doorgang kunnen. We zullen dus tijdelijk de blauwe deur niet als ingang kunnen gebruiken. Daarom zal onze in- en uitgang tijdelijk via de speelplaats moeten gebeuren.

Aangezien ouders nog steeds niet op de speelplaats mogen komen, zullen onze lesgevers jullie kinderen aan het begin van de les opwachten aan de bruine poort. Ook na de les zullen jullie je kind aan de bruine poort kunnen ophalen (zoals heel het seizoen al het geval is).

Normaal kunnen we vanaf vrijdag 14/05 wel weer de blauwe deur gebruiken.

Bestuur KTVA

Update: 2 maart 2021

Jammer genoeg zijn er vorige week geen versoepelingen aangekondigd voor de buitenschoolse activiteiten. We blijven dus nog even verder turnen en dansen in onze bubbels van 10... De maatregel van 1 buitenschoolse activiteit blijft gelden. We hopen snel op ander en beter nieuws want we missen al onze andere leden!

Bestuur KTVA

Update: 18 december 2020

Tot nader bericht houden wij ons aan volgende afspraak:

Hou uw zoon/dochter thuis nadat zij in contact zijn geweest met een persoon met corona. Wanneer er gevraagd wordt de contacten te beperken, telt dit ook binnen onze turnkring.

Volgt de richtlijnen die de scholen en werkgevers uitsturen. Na deze periode van beperkt contact, is iedereen die geen klachten krijgt/heeft weer welkom in onze lessen!

Zorg goed voor elkaar!

Bestuur KTVA

Update: 15 oktober 2020

Beste ouders, beste leden

 

Turn- & Danslessen 15/10/2020...

Formatie-Dans : GAAT DOOR (Met de nodige 1.5 meter afstand!)

Tot snel,
Bestuur KTVA

Update: 12 oktober 2020

Beste ouders, beste leden

 

De sportsector schakelt over naar code oranje. Dit brengt verstrengde maatregelen met zich mee... Daarom is beslist de les 1ste-6e middelbaar turnen voor vanavond, 12/10/2020, te annuleren. Binnen deze les kunnen we momenteel het contactloos sporten en/of 1.5 meter afstand niet garanderen. Onze lesgevers gaan hun uiterste best doen om tegen volgende week een alternatief te voorzien. Wij houden jullie hiervan op de hoogte... 

 

De les kracht- en conditietraining van vanavond, 12/10/2020, zal wel doorgaan. Wij mogen geen gebruik maken van de kleedkamers. Gelieve in uw sportkledij de zaal binnen te komen en altijd rekening te houden met de afstandsregel.

De les mini-dans kan ook gewoon doorgaan. Hier zijn er geen veranderingen...

Verder houden wij jullie op de hoogte...

 

Tot snel,
Bestuur KTVA

Update: 2 oktober 2020

Beste ouders, beste leden

 

Het coronavirus is jammer genoeg nog niet verdwenen. Daarom zouden we willen vragen om bij ziekte van uw kind of u zelf thuis te blijven om eventuele verspreiding te voorkomen. Hierbij vragen we om de richtlijnen van de scholen te volgen. Wanneer deze richtlijnen aangegeven om bij eventuele besmettingen thuis te blijven en sociale contacten te vermijden, vragen we om deze maatregelen toe te passen binnen onze turnkring. Dit wil zeggen dat sociale contacten vermeden moeten worden en er aangewezen wordt om niet deel te nemen aan  onze lessen. 

Hopelijk blijven we allemaal gezond! 

 

Tot snel,
Bestuur KTVA

Update: 12 mei 2021

Morgen, 13/05 (Hemelvaart), gaan de lessen niet door. Vrijdag, zaterdag en zondag gewoon weer wel!

Nog even voor alle duidelijkheid (we hebben gemerkt dat er wat verwarring ontstaan is):

De regel van max. 10 kinderen is de les/bubbel is nog steeds geldend voor sportclubs. Daarom vragen wij jullie je nog even te houden aan de bubbels die in februari gevormd zijn.

Wij snappen dat dit heel vervelend is, maar we moeten ons aan de gelden maatregelen houden. Er is ons hoop gegeven dat we misschien vanaf 9 juni weer met volledige groepen mogen werken. We houden jullie op de hoogte!

Bestuur KTVA

Update: 7 mei 2021

Beste leden en ouders!

Nog even en het seizoen 2020-2021 zit er weer op. Helaas heeft Corona er ook dit seizoen weer voor gezorgd dat bepaalde lessen niet door konden gaan, voor sommigen heel even en voor andere heel lang. Het is niet mogelijk al deze lessen te compenseren, maar we hebben wel ons best gedaan om jullie hierin tegemoet te komen.

Het bestuur KTVA heeft daarom besloten:

Dat alle lessen voor iedereen (recreatief en competitief) dit seizoen door zullen gaan tot en met 27 juni 2021 ipv 30 mei 2021. We gaan ons best doen er voor iedereen nog een leuk sportief einde aan het lopende seizoen te breien!

 

Dat al onze leden ingeschreven voor het seizoen 2020-2021 geboren in 2008 en eerder, die we helaas fysiek weinig hebben gezien, voor het volgend seizoen 2021-2022 een ‘vroeg boek’ korting krijgen van 10% op hun lidgeld. Mocht je willen gebruik maken van deze korting, vergeet dan niet online in te schrijven tussen 1 en 15 augustus 2021. Hierna is het wegens praktisch redenen niet meer mogelijk aanspraak te maken op deze korting.

Alvast bedankt voor jullie begrip en veel plezier tijdens de laatste lessen.

Sportieve groetjes!

Bestuur KTVA

Update: 4 januari 2021

Na een deugddoende vakantie starten wij vandaag weer gedeeltelijk met de turn- en danslessen. Alle turn- en danslessen kleuter- en lageronderwijs gaan door op de gewone locatie en uur. Gelieve allemaal rekening te houden met de gemaakte afspraken omtrent het halen en brengen!

Hou uw zoon/ dochter thuis nadat hij/zij in contact is geweest met een persoon met corona. Wanneer er gevraagd wordt de contacten te beperken, telt dit ook binnen onze turnkring. Helaas hebben wij gemerkt dat ouders hier niet altijd rekening mee houden, wij willen nogmaals oproepen om dit wel te doen: wij hopen op deze manier te mogen/kunnen blijven turnen en dansen! Na deze periode van beperkt contact, is iedereen die geen klachten krijgt/heeft weer welkom in onze lessen.

Helaas mogen de lessen 13 jaar+ niet opstarten. Jullie lesgevers houden jullie op de hoogte van eventuele alternatieven. Hou steeds onze facebookpagina in het oog, de situatie kan alle dagen veranderen.

 

Bestuur KTVA

Update: 16 oktober 2020

Beste leden, beste ouders,

 

Wat een fijne start van het seizoen 2020-2021! Jullie schreven jezelf massaal in voor onze turn- en danslessen. Sommigen groepen moesten we splitsen, maar hopelijk hebben jullie ondertussen allemaal een plekje gevonden. Er kan nog altijd ingestapt worden… We houden nog wel dezelfde regel: eerst inschrijven, dan instappen.

 

Helaas zijn er ondertussen wat obstakels waardoor we genoodzaakt zijn het één en ander te wijzigen. Eerst en vooral code oranje binnen de sport. Dit heeft vooral consequenties voor onze leden/groepen + 12 jaar.  Voor de meeste groepen die hieronder vallen is de 1.5 meter afstand regel haalbaar. Enkel voor de groep 1ste-6de middelbaar zijn we nog druk in beraad. Zodra we hier een beslissing in genomen hebben lichten wij deze leden in. Wij vragen vriendelijk dat iedereen zich houdt aan de gemaakte afspraken en geldende maatregelen, zo houden we het veilig voor iedereen!

 

Daarbovenop kunnen we de komende weken geen gebruik maken van turnzaal Sint Jan Schoolstraat wegens brandschade. We zijn druk in de weer met het zoeken naar een vervangende locatie voor de lessen die hier normaal in plaats vinden. Maar omdat we nog geen zicht hebben op welke van onze toestellen er al dan niet bruikbaar zijn na deze brand, is dit heel moeilijk. Gelukkig kunnen we rekenen op de bereidwilligheid en 100% inzet van onze lesgevers. Zij hebben zich zeer flexibel ingesteld en zijn samen met ons druk in de weer om ervoor te zorgen dat alle lessen door kunnen gaan.

 

Momenteel houden wij jullie dagelijks via onze facebookpagina KT Verbroedering Arendonk op de hoogte van welke lessen waar of welke lessen niet door zullen gaan. Wij raden iedereen dan ook aan deze pagina in het oog te houden, zo ben je altijd mee met de juiste informatie. Hopelijk kunnen wij jullie weer snel voorzien van een langer gepland uurrooster. Met wat begrip en geduld vinden we voor alles een oplossing!

 

Wij informeren jullie weer snel verder.

 

Bestuur KTVA

Update: 13 oktober 2020

Beste ouders, beste leden

 

Code oranje binnen de sport...

Dinsdag 13/10/2020

Les 3de-4de leerjaar turnen meisjes : GAAT DOOR

Les 5de-6de leerjaar turnen meisjes : GAAT DOOR

Les Adults Dance : GAAT DOOR Let op: verplicht steeds 1.5 meter afstand bewaren!

Les Tumbling: GAAT DOOR Jullie worden ingelicht via jullie lesgevers.

Les Acro: GAAT DOOR Jullie worden ingelicht via jullie lesgevers.

 

Tot snel,
Bestuur KTVA

Update: 6 september 2020

Beste ouders, beste leden,
Vanaf 7 september is het zover, de start van ons nieuw turn-& dansseizoen! Omwille van de Covid 19- maatregelen zal het brengen en ophalen van uw kind net iets anders verlopen. In onderstaande filmpjes kan u per zaal verdere instructies bekijken. Moest u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk jullie ook?
Tot snel,
Bestuur KTVA

Update: 24 augustus 2020

Beste ouders, beste leden,
Om rekening te kunnen houden met de Covid 19-maatregelen en te kunnen sporten in een veilige omgeving hebben wij de inschrijvingsprocedure voor komend seizoen, 2020-2021, moeten wijzigen. Hierin maken wij een onderscheid voor onze kleutergroep turnen 1e kleuterklas, turners/dansers die reeds lid waren in het seizoen 2019-2020 en nieuwe leden. Neem zeker de documenten in bijlage door zodat je op tijd bent met instappen en inschrijven.
Tot snel,
Bestuur KTVA
covid 19.png

Update Corona-maatregelen

Video's