top of page

Kleutergym

Schermafbeelding 2020-06-02 om 16.53.48.

Tijdens de lessen kleutergym proberen wij op een speelse wijze de kleuters te laten kennismaken met basisbewegingen binnen de gymnastiek. Deze lessen zijn zowel voor jongens als meisjes. Vaak gebruikte oefeningen in deze lessen zijn balanceren, draaien, zwieren, springen, klimmen en klauteren. Door eenvoudige spelletjes leren zij beter hun lichaam te controleren.

 

Omdat beweging binnen de ontwikkeling van ieder kind zeer belangrijk is en de vaardigheden zeer verschillend zijn per leeftijd hebben wij ervoor gekozen de kleuters op te splitsen in drie verschillende groepen. Op deze manier kunnen onze lesgevers en leshelpers genoeg aandacht besteden aan ieder individu binnen hun groep.

 

Gedurende het ganse turnjaar worden er interactieve lessen georganiseerd zoals de Brevettendag, mama-papadag en maandelijkse themadagen.

Bent u benieuwd wanneer de lessen kleutergym doorgaan? We verwijzen u graag door naar de uurrooster seizoen 2023-2024. Let wel op: een proefles kan enkel tijdens instapperiodes en deze les is niet verzekerd.

Bent u ook benieuwd naar ons lesgeversteam? Neem dan zeker een kijkje naar onze lesgeverspagina en maak kennis met de lesgever(s) & helper(s) van u kind. 

Gold Peach Brown Mood Board Photo Collag
bottom of page