top of page

Recreatiegym

Schermafbeelding 2020-05-04 om 16.13.38.

Vanaf het 1ste leerjaar tot hun 99ste kunnen onze leden bij de recreatieve groepen terecht. Bij de jongste groepen wordt er op een plezierige en speelse manier kennis gemaakt met de basiselementen van de gymnastiek. Na een leuke opwarming werken onze leden zowel aan de toestellen als aan vloerelementen. Hiernaast besteden wij ook aandacht aan de samenwerking tussen de leden.

 

Wanneer onze leden in de oudere groepen terecht komen wordt er meer aandacht besteed aan lenigheid en kracht. Er wordt steeds gewerkt aan de basis zodat iedereen mee kan volgen en bij kan geraken. Ook hier worden de reeds aangeleerde toestel- en vloerelementen verder uitgebreid.

Recreatiegym behoort tot een leuke vrijetijdsbesteding waarvoor kennis van gymnastiek niet noodzakelijk is. Ook wordt de clubsfeer bevorderd doordat al onze trainers en leshelpers zelf in onze club hebben geturnd en zo weten wat er van de kinderen verwacht wordt.

Bent u benieuwd wanneer de lessen recreatiegym doorgaan? We verwijzen u graag door naar de uurrooster seizoen 2022-2023. Iedereen kan deelnemen aan een proefles, let wel op: er kan enkel deelgenomen worden aan een proefles tijdens de instapperioden en deze les is niet verzekerd.

Bent u ook benieuwd naar ons lesgeversteam? Neem dan zeker een kijkje naar onze lesgeverspagina en maak kennis met de lesgever(s) & helper(s) van u kind. 

Recreatief turnen.jpg
bottom of page