© 2018 K.T. Verbroedering Arendonk

Recreatiegym

Vanaf het 1ste leerjaar tot hun 99ste kunnen onze leden bij de recreatieve groepen terecht. Bij de jongste groepen wordt er op een plezierige en speelse manier kennis gemaakt met de basiselementen van de gymnastiek. Na een leuke opwarming werken onze leden zowel aan de toestellen als aan vloerelementen. Hiernaast besteden wij ook aandacht aan de samenwerking tussen de leden.

 

Wanneer onze leden in de oudere groepen terecht komen wordt er meer aandacht besteed aan lenigheid en kracht. Er wordt steeds gewerkt aan de basis zodat iedereen mee kan volgen en bij kan geraken. Ook hier worden de reeds aangeleerde toestel- en vloerelementen verder uitgebreid.

 

 

Iedereen kan deelnemen aan een proefles. Let op: er kan enkel deelgenomen worden aan een proefles tijdens de instapperiodes en deze les is niet verzekerd.

Recreatiegym behoort tot een leuke vrijetijdsbesteding waarvoor kennis van gymnastiek niet noodzakelijk is. Ook wordt de clubsfeer bevorderd doordat al onze trainers en leshelpers zelf in onze club hebben geturnd en zo weten wat er van de kinderen verwacht wordt.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now